Книга CREATIVE PUBLISHING Cooking in the Wild
Книга «Cooking in the Wild. Сучасна гастрономія в глибинах Карпат» розповідає про кулінарні експедиції в українських Карпатах, де шеф-кухарі готують страви в дикій природі, використовуючи місцеві інгредієнти та дотримуючись екологічних принципів.
Проєкт «ТОПОТ», створений шеф-кухарем Ігорем Мезенцевим і фотографом Дмитром Бахтою та Анною Смоляковою, відроджує українські гастрономічні традиції через поєднання сучасної кухні та природних продуктів. Учасники проєкту – українські та іноземні шеф-кухарі – проводять п’ять днів у лісі, горах, спускаються до річки. Це не тільки про їжу, а ще про дбайливе ставлення до довкілля, про любов до українських традицій і покликання кухаря.
Книга наповнена унікальними фотографіями і є внеском у розвиток української гастрономії та її міжнародне визнання. Вона розповідає які скарби має наша унікальна природа, наскільки багаті традиції та спадщина, що лежать в основі нашої сучасної культури, невіддільна частина якої – гастрономія
Оплата
Варіанти оплати замовлення:
- Оплата після отримання (готівковий та безготівковий розрахунок).
- Оплата через застосунок WayForPay який дає можливість оплатити карткою або оформити оплату частинами від Monobank, ПриватБанк, Райффайзен банк, Ощадбанк.
Доставка здійснюється по території України і може займати від 2 до 5 днів. На термін доставки можуть вплинути святкові дні і періоди акцій і розпродажів, про що ми повідомляємо додатково. Наша Служба по роботі з клієнтами працює щодня. Після розміщення замовлення на сайті, ми зв'яжемося з вами і узгодимо деталі доставки, якщо інше не зазначено в примітці до вашого замовлення.
Важливо: діє безкоштовна доставка при замовленні від 10 000 грн. та оплаті замовлення на сайті.
Варіанти доставки:
- Самовивіз з магазину.
- Доставка у відділення “Нова Пошта”.
- Кур’єрська доставка “Нова Пошта”.
Якщо Вам необхідна допомога в підборі товару, є питання по експлуатації, гарантії або сервісного обслуговування, звертайтеся за номерами
+38 096 938 76 38
або
+38 050 179 2387